If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм имал точно такъв случай. Слагам оригинал рикамби от фиат. Сглобявам тръгвам да карам и след 10 км. пушек та се не види зад мен. Отварям пак и какво да видя. 16 от 16 излезли. После лепилце, гумички payen и спи града
Лошото е че тук в Търново не можах да намеря гумички на payen а питах на доста магазини,днес си погледнах старите свещи от всичките само на един цилинър са черни а нямаше изпаднали гумички и незнам ама вече взе да ми писва с този мотор.
В Търново аз ги купувам от аутихит Намира се срещу кат.
Една полезна забележка! Гумичките се сменят на място без без да се сваля главата. Труда не е евтин, но не е е и по-скъп от сваляне на главата + гарнитури и т.н. Ако не намериш кой да ти ги смени докарай я и ще ги сменим с лепило и няма да мръднат
Знам аз така ги сменях но незнам как ще бракна да почистя водача че да може да хване лепилото а до колкото до гумичките ще отидя да проверя,но като я отворя ако няма изпаднали,просто незнам вече какво да правя
Знам аз така ги сменях но незнам как ще бракна да почистя водача че да може да хване лепилото а до колкото до гумичките ще отидя да проверя,но като я отворя ако няма изпаднали,просто незнам вече какво да правя
Сутрин винаги гледам когато запаля даже понякога и подавам малко газ да видя но не се вижда да изпушва,на загрял мотор изпушва синьо но когато ускорявам и влезе в червения сектор, когато и давам газ на място изпушва черно има момент когато паркирвам във баир и изпушва синьо, според мен ако не ти е проблем ми кажи къде да те намеря или нещо номер и да мина един ден след работа.
Comment